Хороскоп за 18 януари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 18 януари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 18 аркан – Енергията на Магията и трансформацията на страховете, Луната.

Подходящ ден за работа с материализация на желаното. Тук обаче има един специфичен момент – връзката с истинската ни същност, с истинските ни желания, умението да се вслушваме в себе си, но и да чуваме другите, да мечтаем, да изманифестираме смело и да сбъдваме съкровените си желания, но преодолявайки страховете си.
В минус – материализиране на страховете, твърдоглавие, меркантилност, взискателност, претенции, усещане за жертва, манипулации.
В личен план – ако можете изявете своята творческа страна. Давайте, когато Вие сте изпълнени, а не за да ви харесат, одобрят, приемат.
Подходящ ден, в който от една страна да въведете ред, а от друга да се обградите с красота, да се погрижите за комфорта си, да показвате обичта и уважението си към най – близките.
Избягвайте поучителният тон, желанието да блеснете на всяка цена, пренебрегвайки способностите, жестовете на другите.
Парите ще идват при тези, които учат, действат активно, стимулират другите.
Здраве – физическото тяло е уязвимо. Бъдете внимателни с органите и системите принадлежащи на 1,2,4,5,7 чакра. Възможни са натрапчиви мисли, инциденти, травми, страхове, паник атаки за уязвимите психически. Вслушвайте се в тялото си!

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *