Хороскоп за 17 януари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 17 януари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 17 аркан – Енергията на Звездата и талантите.

Тази програма подтиква да изявяваме своите умения, таланти, а в случая и нашите знания. Също така тя работи най – добре, когато способстваме и вдъхновяваме другите да намират ценното в себе си и да го проявят. Препратките към Матрицата за денят показват проявления като: креативност, желание за взаимопомощ, за служене, намиране на ярки и нестандартни решения, а на външно ниво – цветност, познаваемост в различието, индивидуалност, съчетана от една страна с желание да се свържем с другите, а от друга – желание да останем насаме, в покой, със собствените си мисли. Както вече знаете (особено редовно следящите ни или преминалите консултация с лична Матрица), ние работим в плюс или минус на енергиите.
В плюса ни се случват приятни за нас неща, а в минуса се сблъскваме с препятствия, напрежение, липса на комуникация, липса на реализация и т.н. Днес, работещите се в минуса ще се чувстват самотни, отхвърлени, съществуващи между работата и дома, заобиколени от сивота и скука, от невъзможност да покажат себе си, да намерят партньор или да подобрят взаимоотношенията си с близките. Изолацията или интелектуалната горделивост, слагането на стена, не ще способстват за осъществяване на желаното от Вас. С особена сила това ще важи за жените, които не умеят да работят с женската си енергия (или са фокусирани само върху външният си вид), а при мъжете ще се проявява като бягство от отговорност, бягство от взимане на решения, ментални убеждения, които пречат за подобряване качеството на живота им.
В личен план проверките ще са чрез страховете или личните ни блокажи. Умението да чуем другите, да покажем, че сме склонни да намираме правота и в отсрещният, ще ни помага да намираме и път за разрешаване на проблемните ситуации.
В плюса – измечтаваме и сбъдваме нещо заедно или просто с осъзнатост работим върху себе си и проблемите в отношенията с най – близките. Това е ден за лична ангажираност към случващото ни се. Намирането на вътрешната ни светлина, вътрешното ни знание ще способства за израстването ни.
Парите ще идват при тези които, надскачат собствените си ограничения, без страх, с мъдрост и отвореност към другите.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 3,4,6 чакра. Не прекалявайте с храна и алкохол. Избягвайте зависимостите си. Те ще подхранват собствените ви страхове.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *