Хороскоп за 14 януари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 14 януари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 14 аркан – Енергията на Изкуството и зрялата душа, Умереността.

Денят е подходящ да се вслушате в истинските си желания – порива на вашата душа. Движейки се в плюса на енергиите в Матрицата на всеки от нас се дава възможност да направи корекции, промени, да намери златната среда между избора на ума и сърцето. Отворете съзнанието си и тръгнете по своят път.
В минус – емоционални крайности, осъдителни мисли и поведение, депресии, материализъм, инфантилност, обидчивост.
Тези проявления естествено ще влияят и на личните ни взаимоотношения. Затова се постарайте да намерите мирен начин, ако възникнат проблемни ситуации в отношенията с най – близките.
Парите ще идват при тези, които креативните, отворените за нови възможности, готовите за големи, глобални проекти, с отворен ум и сърце.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 4,6,7 чакра. Желанието за контрол и нежеланието да се вслушате в истинското си Аз ще води и до физически неразположения. Подходящ ден за работа с даровете на Земята – билки, кристали и т.н, за зареждане на вода, за работа по родова линия, за грижа за външният вид, както и вида на дома ни, офиса и т.н.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *