Хороскоп за 13 януари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 13 януари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 13 аркан – Енергията на Живота и смъртта, Трансформацията.

Една от програмите на съдбата, които дават необятна възможност да излезем от комфортната си зона, да преработим негативното в позитивното, да сме готови да проявим гъвкавост, спокойствие, осъзнатост. Правете всичко с усмивка и позитивизъм днес.
Ако усетите, че потъвате в низките вибрации – тъга, агресия, ревност, обидчивост, чувствителност, категоричност и т.н, насочете вниманието към положителните неща в своят живот.
Денят е за обръщане към духовното, към свързаността ни един с друг, към желание да внесем порядък, да получим и дадем свобода.
В личен план – зациклилите върху негативното в живота си ще се сблъскат с натрапчиви, депресивни мисли или ще проявят другата крайност – бягство от отговорност, нехайство, наивност, фриволност.
В плюса – обич, свобода, всеприемане… Денят е подходящ за внимание към децата или по – възрастните от Вас. С особена сила важи за мъжете в живота ви. Урегулирайте и анализирайте отношенията си с баща си, брат си, синът си, партньорът си…
Парите ще идват при тези, които носят отговорност за своите думи и дела. Работилите с кармичният мениджмънт днес могат да очакват плодовете си. Нека фокуса не са само парите, а и възможността да сме в помощ, подкрепа на другите. Приемайте нещата по – спокойно. Ако сте по – отворени и сензитивни – ще ви бъдат давани подсказки или просто Вселената ще ви постави на правилното място.
Здраве – възможно е да се активират кармични заболявания или такива, за които Вие сте способствали с начина си на живот. С внимание към органите и системите принадлежащи на 2,3,4,5,7 чакра.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *