Хороскоп за 30 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Тази програма на съдбата ни дава възможност да поработим върху женската енергия, а мъжете ще са предизвикани да работят с мъжката енергия.
Денят като цяло е предизвикателен от гледна точка на изкушения, емоционални крайности, взискателност, обидчивост, категоричност, безпардонност, нежелание да приемем различията.
Това с особена сила ще важи за личните взаимоотношения, така че е добре да се стремим към мирно разрешаване на проблемните ситуации и отношения.
В плюса – работилите с кармичният мениджмънт ще получат пробив в нужната им посока. Готовността да проявят общителност, приемане, да осъзнаят ролята – мъж – жена, без да изземват функцията на другия, ще води до намаляване провокативните ситуации.
Парите ще идват при тези, за които работата не е просто работа, а удоволствие и вдъхновение, независимо от това в коя сфера работят. Използвайте кармичният мениджмънт и в посока на финансите. Днес стоящите отговорно, надеждните, следващите причината и следствието на случващото им се ще се чувстват добре и в свои води.
Здраве – не се претоварвайте. Преценявайте добре силите и възможностите си. Уязвими са 2,4,5 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *