Хороскоп за 7 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 7 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Ден за активни действия. Не се предавайте, действайте смело, съобразявайки се и зачитайки и другите. Особено силен за жените и женската им енергия. Проявата на креативност, откриване на необичайни решения, отговорността, умението да акцентираме не само върху себе си, но и отсрещната страна, ще ни помага – важи с особена сила за личните взаимоотношения.
В минус – всичко на война, нежелание и незачитане на другите, инат, спорове, манипулации, жалване, жертва на обстоятелствата, бягство от отговорност.
В личните взаимоотношения ще сбъркате, ако обвинявате близките си или омаловажавате техните качества, таланти, умения, жестове. Всяка борба за това, кое е честно и кое не – ще слага прът в колелата на взаимоотношенията ви.
В плюса – следване на причините и следствието на случващото се в отношенията, умение да изтъкнем качествата на другите, подкрепа и много мъдрост във взаимодействието ни с близките.
Работете с кармичният мениджмънт в посока на взаимоотношенията и финансите.
Парите ще идват при тези, които са правили точно това – посяли са добри кармични семенца, стоят зад всяка своя дума, използват таланта си и биват забелязвани заради различието си.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,4,5 чакра. Пазете се от травми.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря за напътствията. Благодаря Ви. ❤️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *