Хороскоп за 26 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 26 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Отговорност, практичност, баланс – това са качествата, които днес ще се забелязват. Денят обаче изисква и да излезем от комфортната си зона, да грабнем новите възможности, осъзнавайки, че без движение – няма промяна. Силен ден за женската енергия, така че, скъпи дами, работете с качествата на Императрицата – мекота, грижа, уют, обич, мъдрост…
В минуса – ситуации, които ще провокират на макс нашето чувство за справедливост. Това от своя страна ще води до обвинения, категоричност, безпардонност, воюване. Сега обаче сеем своите кармични семенца, та внимавайте какви семенца засявате, защото плодовете неминуемо ще бъдат във вашата градина. Работете с кармичният мениджмънт!
В личен план – ако има ситуации на спорове, напрежение в отношенията с близките, то по – добре се отдръпнете и помислете, преди да действате. Негативните емоции ще ви водят до взаимни обвинения, в които няма как да намерите решение. В плюса – мъдрост, доверителни отношения, отговорност, честност и поощряване на положителните качества у другия.
Парите ще идват при тези, които проявяват лидерските си качества, действат веднага, увличат другите, работят в екип и съумяват да изкарат на показ най – доброто от себе си и колегите си.
Здраве – уязвими са 1,4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Давайте си почивка. Дейности в уединение ще са зареждащи за всеки. Хубаво е да прекарате време сред природата или с домашните любимци. Внимавайте за травми от прибързаност.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *