Хороскоп за 25 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

В същността си денят е активен. Едни ще се фокусират върху детайлизирането на целите си, а другите просто ще проявят активност на физическо ниво. Наличието на 10 аркан – Енергията на Късмета, обаче ще дава един привкус и ще покаже директно къде внасяме напрежение с желанието си да се случат нещата по нашият начин, къде се поддаваме на внушенията на другите и ставаме техни пионки, къде просто си търсим оправдание, за да не се задействаме и сме инертни, мързеливи и недоволни.
В плюса нещата са с Уау ефект. Всичко, с което се захванем ще се случва с лекота. Ще попадаме на точното място в точното време. Ще имаме усещане, че точно днешният ден е от онези, които можем да определим като щастливи. Бъдете тук и сега. Правете нужното и го „пуснете“ на Вселената – тя да се погрижи.
В личен план – избягвайте всякакви изкушения или опити на близките да ви вменят вина. Днес е добре да решавате семейните въпроси по нестандартен начин. Движещите се в плюса ще се чувстват подкрепени от своят Род и ще са на гребена на вълната, сбъдвайки нещо свое или на цялото семейство. В минус – агресия, изкушения, провокации, усещане за жертва, безотговорност, спорове, манипулации, материализиране на онова, от което се страхуваме.
Парите ще идват при тези, които допускат вярата да ги води, умеят да извличат от всяка негативна ситуация позитивното, помагат на другите да израстват, инакомислещите, креативните.
Здраве – уязвими са 4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Денят е подходящ за съчетаване на традиционната с нетрадиционната медицина. Заредете вода с позитивните си мисли, пийте билки, работете с рейки или други енергийни практики. Изключително внимавайте за зависимости от всякакво естество – храна, алкохол, хазарт, цигари, опиати и т.н. Не на последно място и към хора.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря Ви Нели и Юли. Малко се обнадеждих. Дано грешката, която се опитват да ми вменят, не е моя. Но който не работи, той не греши. ❤️😊🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *