Хороскоп за 24 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 24 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Днес желанието да си сложите розовите очила и да пренебрегвате онова, което всъщност виждате ще ви доведе неминуемо до разочарования.
Не вдигайте и много високо летвата в желанието си всичко да идеално, по сценария от главата ви. Денят в същността си може да не е от най – леките.
Нужно е да се прояви търпение, отговорност, да си дадем ясна представа защо и за какво идват ситуации, в които ние сме подложени на предизвикателства.
С наличието на 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост, може да очаквате да се върне при вас онова, на което вие сте сложили начало.
Това означава, че ако идват събития, които ви напрягат, карат ви да изпитвате негативни емоции, то това са вашите собствени семенца, които са се материализирали в живота ви.
В плюса – общителност, комуникативност, отговорност, търпение, желание да сме в помощ и подкрепа на другите, подаръци (материални и нематериални), нови възможности.
Работете с кармичният мениджмънт!
В личен план – егоизма и налагането, обвиненията, фиксацията върху – „Какво е за мен?“, „Какво аз ще получа?“, ще доведат не само до напрежение, но и сериозни и дълги конфликти между вас и вашите близки.
В плюса – усмивката, позитивното отношение, приемането, обичта, хумора са все неща, които ще ви изваждат от проблемни ситуации с близките. Обърнете внимание на децата, внуците или по – възрастните от Вас.
Парите ще идват при тези, които лесно се трансформират, проявят гъвкавост, умеят да разкриват талантите и уменията на другите, не са фиксирани във властта и парите.
Здраве – уязвими са 1,2,3,4,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Внимавайте за нещастни случаи, инциденти, травми. Възможни са обостряне на заболявания.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *