Хороскоп за 22 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода, Глупакът.

Днес е добре да не сте се вкопчили в нищо. Колкото с повече лекота пускате нещата, хората, ситуациите да си тръгват от живота ви и с благодарност приемате новото, толкова по – добре. Денят е за трансформация, но такава, в която знаете, че ще ви стигнат силите, отговорността, желанието да учите в движение, да проявите активност, гъвкавост и осъзнатост. В минус – ограничения от всякаква естество. Осъзнаване, че сме във взаимоотношения, които не ни носят любов, работа, която не ни дава възможност за развитие или страх да излезем от уж комфортната си зона. Движещите се в минуса ще бъдат изключително надменни, мнителни, остри и безпардонни в изказа си.
В личен план – по – удачно ще е да приемете обстоятелствата и близките си такива, каквито са, а не да се стремите да ги промените, поправите, префасонирате, за да се вмястят в собствените ви представи. В минус – ревност, манипулативност, вменяване на вина, жертва, арогантност, обидчивост, взискателност, авторитарност. Все проявления, които ще наливат масло в огъня, така че търсете различен подход.
Парите ще идват при тези, за които работата не е просто работа, а нещо, в което горят, което ги вдъхновява и увлича, кара ги да правят промени и да учат.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,3,4,7 чакра. Пазете се от травми и инциденти. Не се претоварвайте.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *