Хороскоп за 20 и 21 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 20 и 21 ноември от Кармолога

Водещата енергия в съботният ден е 20 аркан – Енергията на Рода и Яснознанието.

Силен ден за материализиране на желаното. Призовете и силата на Рода и предците Ви. Поискайте тяхната помощ и благословия.
В минус – осъждане на родителите и родните, неприемане, обида, повтаряне на негативните родови сценарии, попадане в клопката на собствените ни страхове, неувереност и/или високомерие, депресия.
В личен план – днес е денят, в който да внесете ред, да набележите целите и пътя към тях, да се опрете на семейството си, да предадете семейните знания и ценностна система на поколенията.
В минус – контрол, манипулация с цел контрол, непризнаване на мнението на другите, конфликтност, желание да помогнем, но за сметка на личното пространство на близките, инат.
Парите ще идват при тези, които умеят да внасят баланс, стремят се към златната среда, изпъкват с непринуденост, хумор, позитивност, учат с лекота и дават знанията си. Подходящ ден за благотворителност.
Здраве – уязвими са 4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Медитации, молитви, занимания с енергийно лечение ще подпомагат за доброто физическо здраве.

Водещата енергия в неделният ден е 21 аркан – Енергията на Миротвореца, Светът.

Денят е подходящ за пътуване, активност, разширяване на мирогледа, приемане на различията. Ако се движите в плюса ще отметнете доста задачи. Старайте се да сте по – търпеливи.
В минус – ограничение, критикуване, напрежение, нетърпение, доказване на всяка цена на своята правота, обвинения. Работете с кармичният мениджмънт.
В личен план – възможно е напрежение и единоборства с противоположния пол. Оставете мъжете да водят. Добре е да помислите върху отношенията с мъжете (независимо дали сте мъж или жена).
Парите ще идват при тези, които не са ги поставили на пиедестал. Тези, които успяват да намерят баланса между духовното и материалното. При тях ще идват точните подсказки и точните хора. Те ще съумят да намерат и истинските причини за случващото им се.
Здраве – не се пренапрягайте. Тече трансформираща енергия, която при едни ще носи подем на енергията, а при други – спад. Укротете агресията и насочете енергията си в дейности, които ви помагат да сте по – осъзнати.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *