Хороскоп за 19 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 19 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 19 аркан – Енергията на Слънцето и процъфтяването.

Добре е днес да сте позитивни, усмихнати, да завладявате с присъствието си, да участвате в благотворителни каузи, да обърнете внимание на отношенията си с децата, внуците или по – възрастните от Вас.
Денят е подходящ да се заобиколите от любими хора, занимания, уют, красота, спокойствие, обогатяване на знанията, учене, работа със словото, творчески занимания.
В минус – агресия, фокус върху негативното, прояви на инат, спорове, воюване с другите или със самите себе си, нежелание да делегираме права на другите, изземване на функциите им, раздразнителност, ревност, поддаване на изкушения.
В личен план – дайте си време за почивка. Оставете пространство и на близките си. Не бъдете взискателни, високомерни, изгарящи с вниманието си, с указанията и насоките си.
В плюса – служим един на друг, даваме грижа, обич, внимание, помагаме на близките си.
Парите ще идват при тези, които си поставят цели и ги следват, проявявайки лидерските си качества, умението да намират предизвикателство, а не проблем, открояващите се от сивата маса, прилагащите творчески подход, иновации, отворените към света.
Здраве – уязвими са 1,4,6,7 чакра. Възможни са натрапчиви мисли, проблеми със съня. Дайте на тялото си наслада чрез масаж, приятно занимания, които ви дават усещане, че сте звездата на своят живот.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря Ви Нели и Юли. Ще се постараеме. След изкарания гаден грип(К19), ни е нужен релаксче и масаж че. Благодаря и за другите насоки, имайки в предвид тази 19 дата
    😊❤️Благодаря. ❤️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *