Хороскоп за 18 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 18 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 18 аркан – Енергията на Магията и трансформацията на страховете, Луната.

Тази програма на съдбата ни дава (ако се движим в плюса) идеалната възможност да материализираме всичко желано, а подкрепена с наличието на 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, ще можем и да внесем порядък, да подходим сериозно, да видим какво се крие в тъмното, неясното. Действайте смело. Бъдете целеустремени. Денят е подходящ за внасяне на ред, следване на целите, обучение.
В минус – претворяваме в живота онова, от което се страхуваме. Заглушаваме интуицията си с логиката или менталните ни убеждения. Невъзможност да приемем, че и другите може да имат правота. Ограничения от всякакво естество.
В личен план – денят ще е по – позитивен за тези, които се стремят в личните взаимоотношения да намират различен подход и гледат в една посока с близките. Включите ли ината, поучителният тон, желанието да спорите или манипулирате, то неминуемо ще се стигне до конфликтни ситуации или усещането, че сте неразбрани и ограничени.
Парите ще идват при тези, които не напрягат ситуациите, а действат с вяра, показвайки своят професионализъм и качество на работа.
Днес, ако се движите в плюса ще бъдете на точното място в точното време.
Здраве – тече трансформираща енергия. Не рискувайте здравето си. Уязвими са 2,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *