Хороскоп за 16 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 16 ноември от Кармолога

* Снимка Ирина Скендерска

Водещата енергия в днешната Матрица е 16 аркан – Енергията на Духовното пробуждане, Кулата.

Интересен ден се очертава. От една страна енергиите в Матрицата ни подтикват да намерим баланса между духовното и материалното, да живеем с вяра и надежда, а от друга страна са възможни напрегнати моменти, натрупване на агресия, изкушения и съблазни. Ясно става, че движещите се в плюса ще съумеят да постигнат вътрешен баланс, уповавайки се на вярата си и силата на Вселената, Бог, Твореца или както го нарича всеки един от вас. При движещите се в минуса са възможни трудности, неприемане, нетърпение, воюване, поддаване на изкушенията или внушения. Денят определено е свързан с духовните ни стремежи.
В личен план – жените е добре да действат с мекота, с готовност да намерят мирен път за разрешаване на ситуациите. Движещите се в плюса ще материализират нещо важно за тях – силно валидно е ако е с нематериална насоченост. Имайте смелостта да разширите своят мироглед, да мечтаете мащабно. Удачен ден за пътуване или комуникация чрез интернет.
Парите ще идват при тези, които увличат със своята харизма другите, умеят да покажат онова, което се крие под повърхността, действат с размах.
Здраве – подходящ ден да съчетаете традиционната с нетрадиционната медицина. Медитации, рейки, зареждане на вода, кристали, съприкосновение със земята, билкови отвари. С внимание към органите и системите принадлежащи на 2,4,5,6,7 чакра.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *