Хороскоп за 10 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 10 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.

Тази програма на съдбата ни подтиква да се отпуснем и доверим на Вселената, че ще ни постави на правилното място. Това не означава да бездействайте или мързелувате, а да направите необходимото и да пуснете ситуацията.
Подходящ ден за пътуване или поставяне,набелязване на цели, но заради наличието на много войнствени енергии в днешната Матрица, е добре да не влизате в конфликти, спорове, обвинения, да скачате на война, а по – скоро да се отдръпнете, да помислите или просто да оставите на Вселената да ви даде нужната подсказка или разрешение.
В личен план – изкушения от всякакво естество, агресия, неудовлетвореност, високомерие, желание да наложим на всяка цена своите начини, поведение, отношение. Това са минусовите проявления, които няма да доведат до разрешаване на проблема, а до неговото задълбочаване.
В плюса – умение да взимаме мъдри решения, да подхождаме индивидуално и с разбиране към близките, взаимопомощ, емпатия, спокойно отношение – всичко това ще води до разбирателство и възможност да намерим решение и на най – заплетената ситуация.
Парите ще идват при тези, които проявяват креативност, отдаденост, мъдрост, мислят и действат мащабно, но с готовност да внесат мир и добро настроение в колектива.
Здраве – уязвими са 4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Бъдете изключително внимателни с думите си. Днес те могат да са оръжие, но и лекарство.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря много.❤️
    Но ще помоля, ако е възможно обяснение за всяка една чакра. Не съм наясно с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *