Хороскоп за 8 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 8 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Важната дума в този ден е Отговорност. Осъзнаването, че ние стоим зад всяка своя мисъл, всяка своя дума, всяко свое решение или бездействие е пътя на поемане на лична отговорност и възможност за трансформация. Днес посяваме кармични семенца, чиито плодове ще събираме на по – късен етап. Подходящ ден е за работа с кармичният мениджмънт, защото 8 аркан подкрепя в пъти повече това.
Днес идват и резултатите от досега посятите ни кармични семенца, така че ако чувствате, че плувате в свои води в днешният ден, то може да се поздравите за добре направените избори и път.
На другият полюс са негативните проявления – осъждане, желание на всяка цена да докажем правотата си, обвинения, жертва на обстоятелствата, бягство от отговорност, сблъсъци, категоричност, разочарования, депресивни мисли, невъзможност да излезем от омагьосан кръг в дадена сфера от живота…
В личен план – проявете мъдрост и помогнете на близките си да намерят ценните свои качества, да изявят своят уникален потенциал. Денят е подходящ за жените да се погрижат за външният си вид и за душевното си равновесие. За мъжете пък е добре да дадат грижата и отговорността си на близките си.
В минус – всеки ще придърпва чергата към себе си, доказвайки своята значимост и омаловажавайки другите. Това неминуемо ще доведе до желание за отдръпване, но и натрупване на напрежение.
Парите ще идват при тези, които умеят да изявят лидерските си качества и да увлекат другите да следват общ път и посока. Днес смело можем да кажем, че причината за вашето богатство се крие в проявената от самите Вас щедрост към другите.
Здраве – уязвими са 1,3,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи.
Отделете време за уединение.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Ето и седмичните подсказки от редовната ни рубрика „Прошепнато…“

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *