Хороскоп за 4 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 4 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 4 аркан – Енергията на Императора.

Денят изисква от една страна от нас проява на лична сила, издържливост, търпение, а от друга приемане, благородство, мъдрост и емпатия.
Матрицата за деня е предизвикателна от гледна точка на минусовите проявления, които говорят за агресия (словесна и физическа), отмъстителност, жестокост в думите, обидчивост, ревност, попадане в клопката на зависимостите, авторитарност и не на последно място изкушения от всякакво естество.
В плюса – възможност да обмислим пътя си напред, да отсеем сеното от плявата, да се себеусъвършенстваме, да намерим път между духовното и материалното.
В личен план е добре да приемем различията, да не се поддаваме на гнева, раздразнението или низките си страсти. Денят е по – подходящ за отдръпване, за усамотение, за самовглъбяване и анализ.
В плюса – любов без условия, приемам те такъв, какъвто си, желание да внесем мир и хармония в общуването с близките, търсене и намиране на решения за общото благо, желание да излезем от комфортната си зона.
Парите ще идват при тези, които взимат мъдри решения и са готови да обмислят всички варианти (дори несъответстващи в момента на собственият им начин на мислене), което ще доведе до възможност да разширяваме дейността, проявявайки лидерските си качества.
Здраве – уязвими са 3,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Не издевателствайте над организма си. Не прекалявайте с нищо. Пазете се от прибързаност.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *