Хороскоп за 3 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 3 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Прекрасен ден за внасяне на хармония, за работа върху външният вид (прическа, маникюр, купуване на дрехи, които подчертават женствеността). Мъжете също не са изключение в това да развиват не само мъжките си качества – отговорност, решителност, смелост, сила, но и да си доставят удоволствие с покупки.
Матрицата за деня е изпълнена с 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала, което ни подкрепя в това да търсим и намираме позитивното, да действаме бързо и по много направления, да вдъхновяваме обкръжението си, да проявим търпение и разбиране. Движещите се в плюса ще се чувстват добре, с подем на енергията и ще получават неочаквани подаръци или възможности.
В минус – сблъскващите се днес с напрежение, агресия, неудовлетвореност, неразбиране, завист, нетърпение, контрол, ще са хора, които са посяли същите такива семенца и сега прибират собствената си реколта.
В личен план – избягвайте да се фокусирате върху негативното – търсете позитивното в ситуациите и в близките си. Внимавайте с флиртовете или намесата на трети страни във взаимоотношенията.
В плюса – свобода, усмивки и добро настроение. Подходящ ден, в който да „осветим“ с присъствието, вниманието, грижата, всеотдайността си – близките.
Парите ще идват при тези, които са стъпили върху здрав фундамент – с отговорност и желание да израстват, както духовно, така и материално, умеейки да намират баланса и спазвайки вселенските закони.
Здраве – уязвими са 2,3,4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Внимавайте за травми и инциденти. При по – чувствителните са възможни и проблеми със съня.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

ИЗБЕРЕТЕ ИНТУИТИВНО СЕТ ЗА МЕСЕЦА

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *