Добре дошъл, Ноември!

22 Кристала

Добре дошъл, Ноември!

Месецът е подвластен на 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.

Тази програма на съдбата ни дава възможност да действаме бързо, с размах, в няколко направления, но и ни подтиква да проявим търпение.
Подкрепена от присъствието и изобилието на 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца – ще имаме възможност да внесем порядък в делата си, в дома си, в главата си. Също така е идеален период за предаване и приемане на знания, за събиране и анализ на факти, за плащане на данъци и такси, за предаване на родовите знания…
Пазете се от прибързаност, от изостряне на отношенията – точно заради липсата на търпение и/или нежеланието да приемем, че има и други гледни точки.
Доста от движещите се в минуса ще излъчват напрежение, желание тук и сега да действат, ще се дразнят на обкръжението си, че им е нужно повече време, повече информация.
Това във личен план ще се прояви с воюване, авторитарност, поучителен и изискващ тон (обосновано с много факти, логично и аргументирано), но все пак ще е минусово проявление, което ще води до неприемане, ограничение, усещане за жертва на обстоятелствата. Инфантилност и крайни емоции никак не са изключени. Пазете се и от зависимости – физически, емоционални, финансови…
В плюса са съвсем различни нещата. Дори и да възникнат напрегнати моменти или ситуации, то движещите се в плюса ще съумеят да намерят баланса, златната среда. Ще се огледат и насочат към нещата, с които гледаме в една посока с близките, а не с нещата, които ни отдалечават един от друг. Някои ще срещнат сродната си душа или ще имат усещането, че разговорите с човекът отсреща са душа с душа. Определено ни очаква интересен месец, защото във взаимоотношенията (независимо дали са лични или професионални) ще можем да учим, да извличаме житейският си урок и същевременно, с лекота да дадем нещо важно и ценно на другите. Ограниченията, които всекидневно ни налагат също ще дадат своят дан. Възможно е да провокират изключителна агресия (не само словесна, но и физическа) в семейството. Да се обострят психични състояния. Гневът, злобата и завистта да ни водят в общуването (това с особена сила ще личи не само в световен план, но и в интернет пространството).
В професионален план ще се наложи да се опитаме да намерим баланса, но и да проявим творческата си страна. Но не е само това – ще е необходимо да се доверим и повече на Вселенските закони и промисъл. Това никак не е лесна задача, защото с толкова напрегнати енергии в Матрицата за месеца, неминуемо ще се стига до липса на сигурност, усещане за неудовлетвореност. Много ще станат пешка в чуждите игри, при много ще ескалира воинската енергия, желанието да наложат своята гледна точка, да следват стриктно само своите морални и етични норми и правила и същевременно да ги налагат на обкръжението си. В сферата на финансите също се пазете от крайности. Да, добре е да можем да си позволим да разпуснем, да се забавляваме, но и залитането само в забавления и покупки е крайност. Както споменахме… сега е подходящ месец за обучения. Може да похарчите пари в тази посока, но знайте, че в близко бъдеще наученото ще ви бъде от полза. Силно препоръчителни са езиците, изкуството, билките и лечението, сферите на красота или комуникацията…
Реда и закона също не са за пренебрегване, както и с лекота да давате знанията си, да подпомагате дори конкуренцията. Това ще ви даде своите плодове на по – късен етап.
Здраве – уязвими са 1,4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи.
Тече трансформираща енергия през целият месец. Възможни са както травми – от прибързаност или пренапрягане, така и депресивни състояния, паник атаки, негативни мисли, проблеми със съня (в двете крайности – много сън или почти липса на такъв). Хората, които са податливи на своите емоции е много вероятно да залитнат и в зависимости. Подходящо е да се работи с нетрадиционна медицина – рейки, билки, камъни, вода, медитации, йога и т.н, както и да се направи промяна в по – благоприятна посока на здравето ни – физическо и психическо.
Накратко – Вселената ще ни зарежда с много енергия, но от нас зависи дали ще я насочим в посока съзидание или напротив – в разрушение.
Желаем Ви в края на този така интересен и интензивен месец да се чувствате комфортно, обичани, здрави и удовлетворени от постигнатото през месеца.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: ,

2 коментара

  1. Лилия каза:

    Благодаря Ви Нели и Юли
    ❤️😊

  2. Клементина каза:

    Благодаря Ви Юли и Нели ❤️❤️😇🍀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *