Хороскоп за 30 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

В същността си денят може да е изключително спокоен, изпълнен с хармония, с възможност да се погрижите за външният си вид, да заредите батериите си сред природата.
В минус – изолация, страхове, неувереност или другата крайност – високомерие, желание да контролирате ситуациите, използване на манипулации, за да постигнете целите си, мнителност, интелектуална горделивост.
В личен план – подходящ ден да намерите златната среда във взаимоотношенията с близките си, да внесете ред, но и красота в ежедневието и бита си. Изключително подходящ ден за готвене, за пиене на билкови отвари, за работа със земята, за съприкосновение с елементите на водата и земята.
В минус – поУчаване, неумение да приемем другата гледна точка, истерия (въобще крайностите във всякакъв вариант), проблеми със зависимостите.
Парите ще идват при тези, които са готови да учат, но и с лекота да предават знанията си. Използвайте творческата си страна и се вслушвайте в сърцето си при взимането на решения, свързани в професионалният ви живот. Удачен ден за работа с кармичният мениджмънт в посока на материалното.
Здраве – уязвими са 5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *