Хороскоп за 29 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 29 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.

Високият енергиен заряд на днешният ден ще даде възможност да свършим доста работа, ще изисква от нас действия, активност, но и търпение. Не съумеем ли да укротим, да насочим тази енергия в мирно русло – не са изключени прояви на агресия, конфликти. Тази енергия е подкрепена с 7 програма на съдбата – Енергията на Воина – победител, а нейните минуси са спорове, воюване, разделение, невъзможност да приемем и другата гледна точка, инат. Тази тенденция обаче си тече от доста време при всички, които се движат в минуса.
В плюса – активност, умеене за работа в екип, както и вслушване в мнението на другите, търсене на решения по мирен път, умения да изявим лидерските си качества, като същевременно подкрепяме и вдъхновяваме обкръжението си.
В личен план – внимавайте със зависимостите от всякакво естество. Добре е да прекарате време в занимания, в които изразходвате натрупаното напрежение или агресия.
В плюса – мъдростта и доброто ще ни води, за да приемаме себе си и другите безусловно.
Парите идват при тези, които търсят различните подходи, излизат извън мисловните си рамки, стремят се към мирни решения.
Здраве – уязвими са 1,4,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *