Хороскоп за 28 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 28 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.

Завистта и/или инертността, мързела в днешният ден ще ви вкарат в ситуации, в които или другите ще реагират с агресия към Вас, или ще влезете сами в ролята на жертвата, която се жалва колко несправедлив към нея е живота.
Денят е подходящ за учене, за приемане и предаване на знания, за работа със словото, за внасяне на ред. Движите ли се с доверие и лекота – днешният ден ще ви се стори плодотворен и удовлетворяващ.
В минуса – поучителният тон и нежеланието да чуете, да проумеете аргументите на отсрещната страна, ще водят както споменахме, до сблъсъци.
В личен план – ако сте във взаимоотношения – избягвайте да намесвате трети страни или да флиртувате. Не са изключени спорове, манипулации, желание да минем през главата на другия, да го ограничим, за да получим нашата си свобода.
В плюса – отдаденост, лежерност, екипност, намиране на нестандартни решения. Подходящ ден за пътуване.
Парите ще идват при тези, които умеят да проявяват гъвкавост. Влагат своите знания, постоянно се обучават, саморазвиват в своята област.
Здраве – уязвими са 2,5 чакра и прилежащите им органи и системи.
Тялото ви днес може да откликва на екстремни ситуации, но не се пренапрягайте – не са изключени травми.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *