Хороскоп за 27 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник.

Основните моменти днес ще са свързани с възможността ни да се свързваме с другите, да изграждаме доверителни отношения, да реализираме своите таланти и умения в социума. Силен ден за жените и женската енергия. Работете с качествата си – мекота, приемане, мъдрост, сговорчивост, женственост, красота… Прекрасен ден за изкуството, сферите на красотата, свръзките между различни звена, продажбите.
В личен план – оставете пространство на близките си. Дайте време и на себе си за почивка. Заредете се сред природата или с любимо занимание. Проявената днес отговорност и надеждност спрямо близкото ви обкръжение ще ви се отплати в бъдеще. Вдъхновете другите, изтъкнете техните качества и преимущества – това ще работи добре и в професионален план.
Парите ще идват точно при тези, които умеят да стоят отговорно, следват причината и следствието на случващото се, умеят да работят в екип, вдъхновявайки другите към общата цел.
Здраве – уязвими са 1,4,5 чакра и прилежащите им органи и системи. Бъдете внимателни и с крайностите и зависимостите си.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *