Хороскоп за 26 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 26 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Ден, в който е добре да проявите и поемете отговорност за своите мисли, думи и решения. Днес всяка ситуация и човек ни учи да откриваме какво носим в себе си. Приемете, че всичко и всички са ваши огледала.
Ако се сблъсквате със ситуации, в които е провокирано вашето чувство за справедливост и желаете на всяка цена, със зъби и нокти да докажете своята правота, то е по – добре да помислите кои ваши постъпки, думи, бездействие, проявления са довели до самата тази ситуация.
Естествено, движещите се в плюса ще осъзнават, че всичко, което им се случва е на база техен избор и отношение. Те ще намират корена на проблема.
С наличието на толкова много от 10 програма на съдбата в днешната Матрица – Енергията на Късмета, това ще се случва естествено, с лекота и без усилия. Но това е само за движещите се в плюса.
В минуса – агресия и хаплив език, внасяне на напрежение (особено, ако не се получава по нашият начин). В другата крайност – инертност, мързел, завист, обвиняване на съдбата, хората, света, всичко…
В личен план – жените, движещи се в плюса ще бъдат харизматични, отдаващи, с лекота ще използват чара си. Затова не са изключени и залитания, изкушаващи предложения, поддаване на манипулации или зависимости. Мъжете е добре да работят с мъжките си качества – отговорност, надеждност, стабилност, увереност.
Парите ще идват при тези, които умеят да се възползват от всяка ситуация и излизат извън комфортната си зона, грабват всяка възможност – с готовност и вяра.
Здраве – Уязвими са 4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Денят е подходящ за лечение с нетрадиционни методи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *