Хороскоп за 25 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Ден, свързан с движение, активност, следване на целите, поемайки отговорност за всички свои мисли, думи и решения.
Денят има специфичната особеност, в която едни ще постигнат успех, а други ще се сблъскат с крах. В този ден получаваме плодовете на кармичните семенца, които сме засяли досега. Работете с кармичният мениджмънт.
В минуса – агресия, спорове, осъждане, отпор, минаване през главите на другите само и само да постигнем нашата цел. Всичко това ще е съчетано и с усещането, че ние сме дали повече, а никой не ни цени или другата крайност – манипулации, вменяване на вина.
В личен план – хубаво е с най – близките да се опрете не само на общият бит, родствена, кръвна връзка, но и на свързаността ни на друго ниво – духовно. Това означава, че фокуса е добре да е върху чувствата, а не върху мислите (ума), материалното. Хубаво е да се свържете с по – възрастните от Вас и да покажете грижата, обичта и уважението си. Обърнете внимание и на по – младите членове. Днес можете успешно да създадете интерес в посока на нематериалните неща.
В минуса – мъжете ще бягат от отговорност (особено от силно контролиращите жени), а жените ще искат да изземат функциите на управление. И в двата случая ще се стигне до гласна или негласна война. Всяка от страните ще се бие, за да доказва своята правота.
Парите ще идват при тези, които с готовност правят промени, действат бързо, стремително и отговорно.
Здраве – уязвими са 1,2,3,4,6 чакра. Бъдете внимателни за травми, инциденти. Вслушвайте се в тялото си – то по – добре знае докъде ви стигат силите. Редувайте почивка с активност.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *