Хороскоп за 22 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода.

Ако се движите в плюса, днес ще се чувствате свободни на всички нива. Няма да усещате зацикленост в нито една от сферите на живота. Изключителна енергичност, желание да правим бързо всичко, сега и веднага. Пропускайте тази енергия през себе си – нека няма застой. Отдайте се на занимания, които ви правят щастливи, вдъхновени, свързани със самите себе си.
В минус – ограничения от всякакво естество. Като се наблюдава глобалната картина – явно доста от хората се движим в минуса…
Напрежение, раздразнение, изолация, високомерие, умничене, опълчване срещу статуквото, срещу ограниченията, анархия, първосигнални решения, необмисленост…
В личен план – денят е подходящ затова да бъдете в тесен кръг – семеен или приятелски. Подходящо е за ден сред природата, за кратко пътуване с цел почивка или развлечение. Оставете мъжете да водят. Колкото сте по – отпуснати, по – освободени – толкова по – добре.
Парите ще идват при тези, които са посяли своите добри кармични семенца и знаят, че не само властта или парите ги правят щастливи.
Здраве – уязвими са 1,2,3,4,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Денят е подходящ за занимания с духовни учения и практики.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря Ви Нели и Юли ❤️😊за напътствията ❤️😊

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *