Хороскоп за 6 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 6 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Денят ще ни подтиква да търсим комуникация, общуване, да търсим красивото, да даваме и получаваме обич. Това обаче си има и своята обратна страна – взискателност, обидчивост, ревност, поддаване на изкушения, зависимости – физически, ментални, емоционални…
Има заявка и за много силен енергиен импулс, който при едни ще бъде изразен чрез това да стимулират другите да действат със своето темпо и да изразяват своята лична сила и потенциал, а при други ще се изрази с нетърпение, налагане, агресия или липса на цел, усещане за жертва на обстоятелствата.
В личен план е добре да си дадете време насаме. А в общуването да проявите малко повече търпение. Анализирайте отношенията в рода си и кои родови сценарии повтаряте. Силно интуитивен ден за движещите се в плюса, така че се възползвайте от възможността да получите своите подсказки.
Парите ще идват при тези, които умеят да действат едновременно по няколко направления, виждат общата картина, проявяват отговорност и креативност при взимането на решения.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,2,4,5,7 чакра. Внимавайте с гневните реакции и със зависимостите от всякакво естество.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *