Хороскоп за 31 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 31 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 4 аркан – Енергията на Императора.

Добре е да обърнете внимание на отношенията си с мъжете от обкръцението си, започвайки от баща си( това се отнася и за двата пола).
Изисква се отговорност, последователност, решителност – особено от страна на мъжете. Поставяйте си цели, действайте, но винаги в синхрон и с другите.
Днес работохолиците може да прекалят с желанието си всичко да е под контрол. Жените също да действат по агресивно, контролиращо, спорещо, на инат.
Затова е добре да се действа в съгласие с другите, да се намира път към разбирателство, да се делегират права и на другите, а не да се впускате всичко вие да правите или вие да решавате. Това с особена сила важи за взаимоотношенията между половете.
Днес е добре мъжете да проявят отговорност, работейки с мъжките си, лидерските си качества, а жените – мекота и мъдрост.
В личен план – изострена чувствителност, обидчивост, взискателност, ревност. По – добре е да не влизате в спорове и единоборство, защото това ще провокира агресия и авторитарност от страна на близките. Зад всичко това обаче ще стои вашето его, желание да прекроите другите, да ги вкарате в своята си рамка и естествено…страх.
В плюса – любов, любов и пак любов. Без страх, без ограничения, с готовност да приемаме нещата и другия срещу нас такъв, какъвто Е.
Парите ще идват при тези, които умеят да погледнат по нов начин на всичко и проявят креативност, нестандартност. Ако нещо не резонира с Вас самите е време да кажете : „Не“.
Здраве – уязвими са 1,3,4,5 чакра и прилежащите им органи и системи. Внимавайте за травми, погрижете се за себе си, като се заредите сред природата или в усамотение.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *