Хороскоп за 30 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Със сигурност отношенията ви с жена от вашето обкръжение ще изиграе роля в днешният ден. Ако вие сте жена е добре да се замислите дали съумявате да работите с мекотата на женската енергия или се опитвате да проконтролирате всичко и всички. Позволете си да бъдете жена. Денят изисква отговорно отношение, спазване на правилата, на обещанията, проследяване на причините за случващото ни се. Подходящо е за работа с кармичният мениджмънт, както и за учене.
В личен план – избягвайте крайностите. Ще се наложи да приемете различията на близките си, а не да се опитвате да мерите всичко с вашият си аршин. Движещите се в минуса ще се сблъскат с агресия, воюване, осъждане, авторитарност. Затова се стремете да приемате, че всеки си има своя гледна точка, свой мироглед, свои опитности и уроци.
Парите ще идват при тези, които използват наученото, опитват се да видят глобалната картина, поемат отговорност. Работилите с кармичният мениджмънт в посока на финансите днес определено ще имат положително раздвижване.
Здраве – пазете органите и системите принадлежащи на 1,2,4,5,6,7 чакра. Добре е да има движение, но не се пренапрягайте. Тече трансформираща енергия днес и затова е добре да сте на гребена на вълната, а не забили нос в пясъка. Възможни са проблеми със съня.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря Ви Нели и Юли. ❤️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *