Хороскоп за 28 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 28 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.

Умеете ли да се отпуснете и да се насладите на всеки един момент от днешният ден? 10 аркан – Енергията на Късмета, ви дава възможност точно на това, но ще е нужно да се доверите и да сте готови да проявите гъвкавост, а не стриктно следване на вашият си план.
Сега е моментът да получавате от живота си удоволствие, да внасяте свеж полъх където и с когото и да сте.
В пречка ще са вашите постоянни мисли – Как ще се справя? Ще бъда щастлив/а, когато …Ще успея ли да платя това и това?
Обратната страна на медала е – „..чувствам се нещастен, без късмет“, както и ленивост, инертност, завист, нежелание да видим какво и кого имаме тук и сега, неблагодарност.
В личен план – избягвайте агресията и контрола( с особена сила важи за жените). Страховете ще са този препъни камък, който ще провокират в движещите се в минуса да ограничат, да проконтролират, да нападнат словесно близките.
Обърнете внимание на отношенията си с жените от рода си. На какво ви научиха те? Умеете ли да работите с женската си енергия или сте от жените, които се нагърбват с всичко и не искат, не могат, а след време и няма кого да помолят за помощ(особено във взаимодействието им с противоположния пол)?
В плюса – магнетичност, усещане за щастие, взаимно разбиране, прояви на щедрост, радост, любов.
Парите ще идват при тези, които изпитват удоволствие от това, с което се занимават, умеят да си почиват и знаят, че всичко не е на всяка цена.
Здраве – физическото тяло е уязвимо. Удачно е да прекарате свободното си време сред воден басейн, да се занимавате с йога, медитация, да се обърнете към нетрадиционната медицина, билки.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *