Хороскоп за 24 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 24 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Ден, в който е добре да се обградите с хармонични взаимоотношения, топлина, приятно общуване, красота. Ограничения ще има за тези, които не съумяват да акумулират правилно енергията си с прояви на ревност, обидчивост, нетърпение, фокус върху нещата, които не им харесват и желание да прекроят всичко и всички, но не и да променят себе си.
Движещите се в плюса ще усетят подем на енергията си, желание да решават житейските си задачи с приемане и осъзнаване. Те ще имат подкрепата на Рода си, интуитивно знание накъде и как да се движат.
В личен план – контрола и желанието да наложите своето темпо, своите разбирания ще води до напрежение с близките. Денят е подходящ за работа с родовият канал, осъзнаване на родовите сценарии и преработката им. Жените е добре да избягват да се съревновават и изземват функциите на мъжете. Пазете се от наивни до глупост постъпки и решения.
Парите ще идват при тези, които до този момент са засяли своите позитивни кармични семенца. Действайте и днес в тази посока. Превес имат професиите свързани с красотата, уюта, структурите, работещите с деца или възрастни, творческите професии, занаятите.
Здраве – добре е да се позанимаете с практики, свързани с духовното. Не прекалявайте с фокуса върху материалното, защото това ще се отрази и на физическото ви здраве. Уязвимо е цялото физическо тяло, затова не пренебрегвайте сигналите му.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

2 коментара

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!

  2. Лилия каза:

    Добро утро и благодаря Нели. ❤️😊🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *