Хороскоп за 23 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 май от Кармолога

Водещата енергия в днешният ден е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца.

Подходящ ден за обучение, предаване и приемане на знания и/или информация, обмен, общуване, комуникация, внасяне на ред, изготвяне на режим.
Женската енергия е движещата днес. Обърнете внимание на отношенията си с жените от обкръжението си (независимо дали сте мъж или жена), започвайки от майка си. Изобилието от 8 аркан (Енергията на Висшата кармична справедливост) ще ни провокира да въздаваме своята справедливост, което може да доведе до доста напрежение в личните взаимоотношения. А и не само в тях… Всяка осъдителна мисъл, дума или предприето действие в посока на това да „накажете“ другия, ще води след себе си последствия и то там, където най – много ще ви заболи. Работете с кармичният мениджмънт в посока на отношенията и финансите.
Днес ще прибираме реколтата на посятите си до този момент кармични семенца, така че ако не ви харесва случващото ви се е време за промяна. И то вашата собствена. Вие сте творци на собственото си бъдеще! Днес е добре да се доверите на Вселената, че ще ви постави на точното място в точното време. Бъдете гъвкави при взимането на решения.
Парите ще идват при тези, които стоят надеждно и отговорно, намират баланса между материалното и нематериалното в живота си.
Здраве – опитайте се да сте повече време днес в съприкосновение с природата. Възникналите днес болести са с кармична причина и/или в следствие на вашите действия или бездействие. Уязвими са 4, 6 чакра и прилежащите им органи и системи. Тези, при които се появат проблеми с 1,2,3 чакра и прилежащите им органи и системи е добре да осъзнаят, че причината за това се крие в самите тях.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *