Прогноза за месец Май от Кармолога

22 Кристала

Прогноза за месец Май от Кармолога

*Снимката е на Ирина Скендерска

Водещата енергия е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика.


Тази енергия е свързана, както с придобиването на нови знания и умения, така и с тяхното предаване.
В този месец е добре да внесете порядък в документацията си, да платите своите данъци и такси към държавата, внимателно да подхождате при подписването на договори и споразумения.
5 аркан на съдбата е свързан и със семейството, така че е удачен период да внесете хармония в личните взаимоотношения, да бъдете пример за своето обкръжение със своето поведение и отношение. Избягвайте поучителният тон, вслушвайте се в мнението на околните, защото хората на 5 аркан са едни от най – трудно променящите се.
А в този месец несъмнено ще се наложат промени.
Матрицата за месеца е изпълнена с 20 аркан – Енергията на Рода и Яснознанието, което говори за работата, която ни очаква в тази посока.
Род (Родина )- ще се наложи да пуснем старите ментални убеждения, да преработим болката, обидата, горчивината, ината, противопоставянето, осъждането и неприемането и да ги трансформираме в любов, прошка и приемане.
Шанс за промяна с повече лекота ще имат тези, които проявяват гъвкавост, готови са да учат в движение, да излизат извън комфортната си зона, готовите да пуснат контрола и да живеят тук и сега.
Промени може да се очакват и в професионален план. Ако имате някакъв талант или умение, то сега е времето да го извадите на показ, да започнете да изкарвате и пари от него. Творческите личности, които се движат в плюса на енергиите, ще имат подем и вдъхновение. Печеливши ще са и хората, които помагат на другите да разкрият своят потенциал и умения.
Месецът е свързан с пътувания, динамика и промени. За да ви се получава с повече лекота е добре да имате подкрепата на своят род.
Ако ви се случват щастливи случайности – насладете им се – заслужили сте ги. Те могат да са свързани, както с личните взаимоотношения, така и с професионален план.
Щастливците ще бъдат на точното място в точното време и естествено с точните хора или с подсказките на Вселената. Доверявайте се повече на усета си, на интуицията, следвайте знаците – те не са ви дадени случайно. Не заглушавайте своята интуиция с гласа на логиката си.
Здраве – повече движения. Сега може да започнете и диета и ако постигнете резултати, то това ще ви подскаже, че сте преработили и част от отношенията с най – близките си (особено с мъжете от обкръжението си). Уязвими чакри са 1, 4 и прилежащите им органи и системи. Някои ще имат проблеми със съня. Тези от вас, които имат проблем с органите и системите на 3 чакра е време да обърнат внимание защо в тях стои болка, разочарование, обида, неприемане и осъждане към техните близки.

Желаем Ви трансформиращ и изобилен месец!

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря, че ми говорите с езика на Вселената! Без вашите подсказки едва ли бих я чула и разбрала! Благодаря!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *