Хороскоп за 28 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 28 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.


Днес всичко е добре да се случва с лекота, без фокусиране върху целта на всяка цена. Колкото повече се доверявате на Вселената – толкова повече щастливи случайни неслучайности ще ви срещат.
Денят е изключително подходящ за работа с Рода, семейството. Обърнете внимание на отношенията и комуникацията с най – близките си.
В личен план жените ще вземат превес, така че е добре да изпъкнат с типично женските си качества и енергия. Усмихвайте се, забавлявайте се. Нека всичко днес е забавление. Обърнете внимание на отношенията между поколенията.
В минус – егоизъм, контрол, нетърпение, глупави постъпки. Внимавайте с флиртовете, особено ако сте обвързани. Не се продавайте на изкушенията. А те, повярвайте, ще дебнат отвсякъде.
Парите ще идват при тези, които са посяли добри кармични семенца и в този ден ще берат своите плодове.
Здраве – физическото тяло е уязвимо. Това може да доведе до неразположения, активиране на хронични заболявания, травми. Естествено, с това Вселената ще се опита да си подскаже, че работите в минус на личните си програми на съдбата.
С внимание се отнасяйте към органите и системите принадлежащи на 2, 3, 4,5 чакра.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря, Нели и Юлиян!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *