Хороскоп за 27 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник.

Ден, в който е добре от една страна да сте вгледате навътре в себе си, да се свържете с истинското си Аз, но и да дадете шанс на другите да се докоснат до вашата уникалност. Неувереността, която криете под маската на високомерие не е в полза на отношенията ви с другите.
В плюса на енергиите ще имате възможност да сте човека, до чиято мъдрост, спокойствие и увереност искат да се докоснат повече хора. Денят е силен за хората, които умеят да боравят със страховете и блокажите на другите, лекувайки ситуациите със самото си присъствие.
В минуса – надутост, взискателност, осъждане, истеричност, коравосърдечност.
В личен план – бъдете пример за вашите близки с поведението си. Ще намирате верният подход за решаване на проблемни ситуации, ако възникнат.
Добре е да отделите време за свързване с природата, около воден басейн или занимания с рейки, йога, ци гун, медитации и т.н.
Творчески подем за хората с творчески професии.
Парите ще идват при тези, които отдават от енергията си за мащабни проекти или работят с много хора. Денят е добър и за учене, обучение.
Здраве – уязвими чакри са 4,5,7 и прилежащите им органи и системи. Изостряне на проблемите с психиката, страховете, съня.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!😍

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *