Хороскоп за 26 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 26 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Денят изисква отговорност и умереност. Всяко желание да доказвате на всяка цена своята правота или да обвинявате обкръжението, обстоятелствата – т.е всичко извън вас, ще води до напрежение, конфликти, спорове. Гледайте на всичко случващо ви се като отражение на вашите собствени мисли, думи, действия или бездействие. Денят е подходящ за работа с кармичният мениджмънт. Ако днес получавате неочаквани подаръци, благодарност, подкрепа, засвидетелстват ви обичта и уважението си, то продължавайте да си взаимодействате по същият начин.
В личен план – възможно е с пълна сила да бъдат провокирани страховете ви, което да доведе до разиграване на такива сериали в главата ви, че да си намерите поводи за ревност, обидчивост, взискателност, вменяване на вина близките си. В плюса – любов, взаимност, споделеност, взаимопомощ, желание да обгрижим любимите. Понеже тече трансформираща енергия в този ден е добре да излизате с желание от комфортната си зона, да сте готови да проявите гъвкавост при взимането на решения, както в личен, така и в професионален план.
Парите ще идват при тези, които проявяват своята креативност, отдаденост и съумяват с лекота да повеждат другите към общата цел.
Здраве – уязвими са 1,3,4,5 чакра и прилежащите им органи и системи. Възможни са депресивни мисли, проблеми със съня.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря Ви за напътствията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *