Хороскоп за 25 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Ден за активност, за поставяне на високи цели, за набиране на информация, учене, обучение, за семейството, за внасяне на ред в дома, отношенията, работните проекти.
В минус – спорене, воюване с обкръжението и със самите себе си, невъзможност да преодолеем вменените ни ментални убеждения, желание за контрол, поУчаване, доказване…
В личен план – обърнете внимание на отношенията с мъжете от близкото си обкръжение. Днес всяко нещо може да се обърне във война (особено между половете). Денят е подходящ да съгласувате общите си цели в семейството, да загърбите противоречията, работейки заЕдно. Да търсите различното решение. Да служите с любов и отдаденост на обичните си.
Избягвайте гореспоменатите минусови проявления, както и манипулациите, вменяването на вина, усещането за жертва, нетърпението.
Парите ще идват при тези, които използват качествата си като: отговорност, дипломация, лекота в общуването, желание да учат, да виждат ситуациите от всички гледни точки. Притежателите на тези качества и естествено използващите ги за съзидание ще бъдат възнаградени от Вселената днес.
Здраве – тече трансформираща енергия, затова се отнасяйте внимателно към физическото си тяло. Не ви съветваме да се занимавате с екстремни спортове.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *