Хороскоп за 19 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 19 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 19 аркан – Енергията на Слънцето и процъфтяването.

Енергиите днес подсказват за напрежение, егоизъм, нетърпение, осъждане на различията, взискателност, обидчивост, ревност, авторитарност, фокус върху Аз – а, всичко за мен, мен забележете, аз съм най – важният и т.н. С няколко думи – гледайте да не пресолите манджата. Енергичността я вложете в нещо полезно. Например в това да разкриете и признаете всички свои негативни качества – честно и сами пред себе си. А наличието и на изобилие от 20 аркан – Енергията на Рода и Яснознанието, от една страна ще даде възможност да се работи върху родовите сценарии и отношения, а от друга страна може да ви даде и интуитивно разрешаване на много от наличните ви проблеми.
В личен план спокойното отношение и желанието да внесете мир и разбирателство ще бъдат възнаградени с отговорност, проницателност, а защо не и с любов от страна на близките ви.
Парите ще идват при тези, които са отговорни, търпеливи, работещи с хъс и желание. Тези, които са посяли добри кармични семенца днес ще събират плодовете на своят труд.
Здраве – пазете физическото тяло. Възможно е обостряне на наследствени или хронични заболявания. С особено внимание към органите и системите на 3,4,6 чакра.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря, Нели и Юлиян!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *