Хороскоп за 16 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 16 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 16 аркан – Енергията на духовното пробуждане, Кулата.

Провокации ще има в сферите, свързани със зациклеността в материалното или в зациклеността на Егото ни. Всяко желание да действаме ограничаващо, поучаващо, осъждащо спрямо другите е много вероятно да ни сблъска с подобно отношение от тяхна страна, а в някои случаи и с трудности изпратени ни отгоре, за да ни накарат да научим уроците, които вироглаво отказваме. Днес е по – добре да заемем позицията на човек, който е готов да учи и вижда във всеки и всичко урока за самият себе си. Насочването към духовните ценности, духовните закони и знания ще ни е само от полза. Денят е подходящ и за работа с чужденци и / или хора, стоящи далеч от нас, чрез интернет също. Приемайте различията на другите и се старайте да сте човека, който носи послание за мир и разбирателство, а не човек, който внася напрежение и раздор.
В личен план – ако сте изпълнени с малко повечко енергия е добре да я вложите в полезни дейности или физически упражнения, а не в желание за спор или доказване на своята правота. Кажете „Не“ на нещата, които ви пречат да бъдете истински. Ако се движите в плюса на енергиите, днес с лекота ще намирате различни от обичайните си решения на проблемните ситуации с обкръжението си. Възможни са прояви на ревност или сами да си налагате ограничения.
Парите ще идват при тези, които използват знанията, опита, широко мащабното си мислене, за да бъдат в полза на околните чрез дейността си. Добре е да се обучавате или самообучавате. За нужното ви – търсете и инфо в интернет или в чуждият опит. Ще имате щастливи случайни неслучайности.
Здраве – уязвими са горните чакри – 4,5,6,7 и прилежащите им органи и системи.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *