Хороскоп за 15 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 15 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 15 аркан – Енергията на Тъмната и светлата страна в човека, Изкушението, Дяволът.

Денят може да е доста предизвикателен за тези, които се движат в минус. Изкушенията, желанието да наложим своята воля, своето мнение, агресията, а и трупането на агресия вътре в нас, като нищо може да залее обкръжението ви с нападки, обвинения, упреци, обиди и т.н. С особена сила това ще важи и за хората, които имат да отработват тези проявления и чрез Рода, чрез своите близки. И понеже фокуса днес е в женската енергия на 3 аркан, то това може да са отношенията с вашата майка, сестра, дъщеря, шефка, съперница и т.н. За мъжете ще е важно да поемат отговорност за своите думи и дела, а за жените – да провокират и вдъхновяват мъжа до себе си за нови и нови подвизи.
Въобще предизвикателствата в личен план ще бъдат по темите, където някой от партньорите или и двамата се чувстват използвани, предадени, недооценени. Това от своя страна ще води до изолация и /или отхвърляне, доказване на всяка цена на своята правота и от там колко остава да се поддадем на изкушението? А изкушенията ще са във всякакъв вид и форма. Следете за онова, което е вътре във вас и знайте, че това, което получавате тук и сега е на база вашите решения и поведение дотук. В плюса – всеки от близкото ви обкръжение ще ви търси за съвет, за вдъхновение, за най – честният и открит диалог. Ще съумявате да обръщате всеки негатив в позитив и да намирате словата, за да задействате и близките си, изпълвайки техните качества и умения.
Парите ще идват при тези, които са истински ръководели и успяват да използват лидерските си качества, за да вървят заедно с другите, с колектива напред към нови и нови успехи. Можете успешно да работите с кармичният мениджмънт в посока на взаимоотношенията и финансите!
Здраве – 1,4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Внимавайте с крака, гръбначен стълб, сухожилия. Храната днес е добре да е ваша любима и сготвена с любов! Давайте си време за почивка – особено навън, на свеж въздух, в съприкосновение с природата.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря, Юлиян и Нели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *