Хороскоп за 14 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 14 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 14 аркан – Енергията на Зрялата душа и Изкуството, Умереността.

Денят е подходящ за енергийни практики, вслушване в собствената душа, за среща с истинското ни Аз. Матрицата за деня е наситена с 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата, което подсказва, че сполука ще имат тези, които се доверят на Вселената, но проявяват и активност, а не стоят вкъщи да чакат късмета сам да ги намери. Избягвайте прояви на инфантилност, завист, крайност в емоциите, старайте се да не попаднете и в капана на зависимостите.
В личен план егоцентризма едва ли носи полза за отношенията, така че вместо да сочите „гредата в очите“ на другите, я открийте първо в собствените си. Хубаво е да си дадете ясна представа за тъмната си страна. Да признаете сами пред себе си негативните си проявления и да приемете, че без тях едва ли щяхте да намирате и пътя към светлината. Фокуса навътре, вслушването в истинското ни Аз, ще донесе повече позитив не само за самите нас, но и за отношенията ни с околните. Днес не са изключени изкушения, с които да ви правят проверка отгоре доколко сте устойчиви, доколко сте готови да спазите обещанията си, да запазите връзката си, да дадете право на себе си, но и на другите да бъдат себе си…без обиди, без обвинения…
Парите ще идват при тези, които проявяват благородство, смелост, устойчивост, отзивчивост, работят по много проекти или насочени към много хора, вслушвайки се и доверявайки се напълно на интуицията си.
Здраве – уязвими са 4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Възможни проблеми с корем, кръст или вътрешните органи на 3 чакра при тези, които имат да работят по Рода и отношенията в него.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *