Хороскоп за 9 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 9 април от Кармолога

Снимка Ирина Скендерска

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник.

Матрицата за деня изобилства от енергиите на 9 и 18 аркан, което говори в плюс за изключително силен ден за нашата интуиция, способства за търсене на отговорите, които ни вълнуват чрез насочване навътре към себе си, чрез докосване до вътрешното ни знание, до висшето ни Аз, до Вселенското знание и мъдрост, което носим в себе си през времето. Сега се вслушайте в себе си. Осъзнайте страховете си и ги превърнете в ресурс. Денят е подходящ за работа с блокажите, с менталните убеждения, с психиката, с окултното, с енергийните практики, с водата, билките… Днес, ако сте се движили до сега в плюса даже ще осъществите и своя мечта или просто ще видите пътя към нея.
В личен план пречка може да се окажат вашите прояви на неувереност или прекалена горделивост, желание да контролирате всеки около вас, да не се вслушвате в доводите на другите, мнителността, завишеното Его, страхът и инфантилността или попадането под зависимост – финансова, емоционална, физическа. Стремете се към взаимно доверие и откритост. Ако сте в плюса близките ще ви търсят за съвет, за подкрепа, за помощ. Другите ще виждат във вас човек, който лекува даже със самото си присъствие.
Парите ще идват при тези, които умеят да боравят добре с думите, с наученото, със знанието. Тези, които са като слънчев лъч в тъмнината за другите. Използвайте този ден и за благотворителност.
Здраве – всички горни чакри са уязвими. Лимфна система, кръвоносна система – също.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря на Юлиян и Нели!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *