Хороскоп за 7 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 7 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Ден на движение, активност, но не само на тялото, но и на ума.
Ако се движите в плюса на енергиите ще работите върху себе си, откривайки, приемайки и преработвайки своите минуси, учейки в движение. Днес ще сте склонни абсолютно открито да приемете различната гледна точка, да смените вътрешно ракурса, което по естествен начин ще води до промяна на отношението и поведението на другите спрямо вас.
Ако изпълните пространството и ситуациите с вашето Его, с войнственост, спорове, агресия и желание да се наложите, то неминуемо очаквайте отпор или пренебрегване, игнор.
В личен план оставете мъжете около вас да поемат отговорност, да покажат мъжките си качества. Не се нагърбвайте с всички проблеми. Избягвайте манипулациите или вменяването на вина, чувството за жертва на обстоятелствата.
В плюса – жените ще имат до себе си силен и отговорен мъж, който вдъхновен от своята жена, ще е готов за нови и нови подвизи (усмих). Денят е подходящ за пътуване на кратки и далечни разстояния. Направете го заедно – дори само кратка разходка в парка ще ви зареди.
Парите ще идват при тези, които обогатяват своите знания, готови са на компромис, използват творческата си енергия, умеят да бъдат дипломатични и винаги успяват да намират различното решение.
Здраве – уязвими чакри са 1,2,6,7 и прилежащите им органи и системи. Тялото ви е възможно да иска повече движение, да иска промени.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря много!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *