Хороскоп за 6 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 6 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Днес очарованието и разочарованието вървят ръка за ръка, както и припряността, желанието да доказваме своята правота… Това ще се забелязва с особена сила при жените, а повечето от мъжете ще се опитат да бягат от отговорност или в недоволство, че целия свят е срещу тях. Естествено това са минусовите проявления.
В плюс – ден за творчество, любов, изява, комуникация, красота, отговорност, търпение, използване на мъжката и женската енергия по предназначение. Ще ви впечатляват и науки, които са свързани с творчество, себепознание, окултното, енергийните практики, психология…
В личен план си дайте ясна представа дали умеете да изразявате истинските си чувства или се опитвате всичко да „премерите, претеглите“ или да намерите извинения за случващото ви се, обвинявайки другите, обстоятелствата, света. Проявете търпение. Ако имате много енергия я оползотворете в битови дейности или физически упражнения, в движение.
Парите ще идват при тези, които стоят надеждно, устойчиво, действат според правилата, поемат отговорност за своите действия, незациклилите върху материалното и властта. Денят е удачен за работа с кармичният мениджмънт, както и за построяване на фундамент (в пряк и преносен смисъл).
Здраве – внимавайте с органите и системите, принадлежащи на 4,5 и 6 чакра. Възможно е поява или обостряне на наследствените заболявания.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *