Хороскоп за 5 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 5 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителят и ученика, Жреца.

Ден, в който е добре да приемете всяка ситуация или човек като урок. Тази енергия изисква от нас да спазваме реда, закона, морала. Да се вслушваме в аргументите и на другите, да осъзнаем, че дори децата ни имат собствен път и уроци, през които да преминат по свой си начин. Избягвайте поучителният тон, желанието да се наложите на всяка цена, агресията, високомерието, алчността, завистта. Днес могат да се появят доста „проверки“ от горе. Учете!
Прекрасен ден ще имат тези, които правят онова, което могат към сегашният момент и се доверят на висшите сили, че ситуациите ще се развият по най – добрият начин за тях. Оглеждайте се за подсказките на Вселената, вслушвайте се…може в случайно дочут разговор, пост, песен да намерите разрешение на вълнуващите ви въпроси.
В личен план – добре е да направите анализ на отношенията в семейството, с родителите ви. Днес не са изключени агресивни постъпки (не само с близките ни, но и навън). Обидчивост, ревност, мнителност, налагане – това са все минусовите проявления. Опитайте се да прекарате деня в тесен, ограничен кръг. Използвайте и чувството си за хумор,за да внесете свеж полъх в отношенията.
Парите ще идват при тези, които умеят да използват знанията си, всички свои позитивно качества, за да блеснат чрез тях или да провокират обкръжението си да развива себе си. Силен ден за работещите с чужденци, глобални или международни проекти, интернет.
Здраве – уязвими чакри са 2,4, 5, 6 и прилежащите им органи и системи. Внимавайте за травми.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Първата част от седмичните ни подсказки по зодии и/ или асцендент в рубриката ни „Прошепнато…“

Втората част от седмичните ни подсказки по зодии и/ или асцендент в рубриката ни „Прошепнато…“

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря много!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *