Хороскоп за 4 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 4 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 4 аркан – Енергията на Императора.

Тази енергия символизира власт, статус, щедрост, галантност, грижовност, надеждност, отговорност, умение за мъдро управление. Това естествено са малка част от плюсовете на тази програма на съдбата. Изобилието обаче от 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост в днешната Матрица говори за кармични уроци, през които преминаваме. Това означава, че ако досега сте засяли кармични семенца в плюсовите проявления – били сте честни, отговорни, всеотдайни, щедри, осъзнати…то днешният развой на събитията ще ви привнесе в живота ви плодовете от тези семена. Всяка борба за доказване на своята правота, подмолни игри, желание да обвиним всички и всичко за нашите собствени несполуки, породени от нашите думи и действия, ще води до напрежение и усещане за несправедливост, осъждане и неправда. Такава борба никак не е изключена предвид изборният ден. Та, мили мои, след изборите самите ние, като народ ще видим какви семена сме посяли…
В личен план – не спорете и не воювайте с близкото си обкръжение, защото има различен поглед, различен мироглед или желание да действа различно от вас. Постарайте се да общувате с лекота и усмивка, включете шегите и се отпуснете. Бъдете заЕдно, макар и различни.
Парите и успех ще имат тези, които са готови за трансформация, за промяна. Следват причините и следствието на случващото им се. Имат зад гърба си подкрепата на Рода. Спазват йерархията, проявяват своята далновидност и мъдрост.
Здраве – уязвими чакри са 1,2,3,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Пазете кръст, крака, гръбначен стълб. Не бъдете негативни в мислите си.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

2 коментара

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!

  2. Лилия каза:

    Благодаря от сърце Нели и Юли. ❤️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *