Хороскоп за 3 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 3 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Обърнете внимание на отношенията с мама и жените около вас, на творческата си енергия, на креативността и артистизма си, на умението да създавате красота и уют. Свалете розовите очила и се старайте да сте в златната среда – както на поведението си, така и на емоциите. Не бъдете и излишно взискателни или търсещи на всяка цена перфектното, идеалното. Това ще води до разочарование или обида. В този ден може да свършите много неща – бързо и качествено, но не налагайте вашето темпо и на другите. Работете с кармичният менидмънт в посока на материалното.
В личен план – ако искате внимание от страна на партньора или близките си – дайте им вие вашето внимание, грижа и обич. Проявете търпение.
Парите ще идват при тези, които умеят да реагират бързо, работят с удоволствие и отдаденост. Силен ден за всички работещи в сферите на красотата, творчеството, продажбите, комуникациите, закона, правото, всички творчески професии.
Здраве – уязвими са 2,4,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Храната трябва да ви носи наслада – тогава ще е полезна за вас. Ако имате проблем с търпението или излишък от енергия – вложете я във физически дейности.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!😇

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *