Добре дошъл, Април!

22 Кристала

Добре дошъл, Април!

Месец Април е подвластен на 4 аркан – Енергията на Императора.
Тази мъжка енергия символизира богатство, щедрост, статус, власт, умение за мъдро управление. Естествено кармичните задачи по тази енергия са различни за мъжете и жените.
Мъжът има задача да развива мъжките качества – грижовност, отговорност, целеустременост, щедрост, уважение, професионализъм, да е защитник, опора за своята жена и децата си, за рода си.
Жената има задача да развива женските си качества и енергия – да е мека, приемаща, вдъхновяваща за обкръжението си, грижовна майка, отдаваща съпруга, прекрасна дъщеря. Такава жена се грижи за външният си вид, има истински Император до себе си, умее да трансформира лидерските си умения в женска сила и енергия.
В минус и при двата пола са проявления – рязкост, категоричност, авторитарност, контрол, зацикленост върху пари, власт, както и бягство от отговорност – в алкохол, при други партньори, в хазарт, в работата и т.н.
В Матрицата за месеца се наблюдава изобилието на 18 аркан – Енергия на Магията и трансформацията на страховете, Луната. Тази повторяемост говори за две възможности – едната – да работим върху собствените си страхове и блокажи, да не използваме манипулации или страховете на другите, за да ги държим в подчинение, и другата – да сбъдваме своите желания, като управляваме своите мисли и пробуждайки другите към духовното.
18 аркан притежава изтънченост и харизма, с която привлича, увлича и това умение е добре да е използвано за съзидание. Удачен период, в който да се обърнете към израстване, учене, натрупване и предаване на знания, да платите дължимото към държавата, да внесете в ред дома, офиса, документацията си, живота си.
Силен месец за занимаващите се с психология, кармология, тарология, астрология, целителство, билки, нетрадиционната медицина, аптекари, лекари, лаборанти, строители, професии,свързани с обучение, писане, четене, глас, слово, творчество, изкуство, както и всякакъв вид чистене на физическото, психическото, енергийното тяло на хората, преработване и трансформация на страховете, менталните им убеждения и блокажи.
В личен план е добре да се пазим от поучителният си тон и вечно размахан пръст към близките си. Осъзнайте, че всеки има своите уроци и свой начин да мине през тях. Възможни са сблъсъци с партньора – войната на половете, на убежденията, на различните морални ценности, изолация, истерия, умничене, инфантилност, крайности в емоциите, както и проблем със зависимостите.
В плюса – свързаност на душите, семейство, род, родина, мъдрост в отношенията, готовност да търсим компромис и не на последно място – сбъдване на една мечта. Тези, които се движат в плюса наистина ще осъществят нещо, което е важно за тях. Нищо чудно това да е сватба, закупуване или наемане на жилище, промяна на статуса…
В професионален план се пазете от своето твърдоглавие и неотстъпчивост. Това ще провокира другите да реагират остро или обвинително. През този месец се дава една възможност за трансформация и всеки в зависимост от това дали действа осъзнато, ще се възползва. Останалите ще се въртят в омагьосаният кръг, където смятат, че Егото е най – важното и ще се сблъскват или с лъжи, манипулации или буквално ще материализират точно онова, от което се страхуват. Бъдете предпазливи кого и какво избирате в живота си.
Прекрасен период за благотворителност!
Здраве – Уязвими чакри и принадлежащите им органи и системи са 3,4,5. Особено предпазливи бъдете с мислите си, както към себе си, така и към другите. Внимавайте и с усещането си за жертва – това проявление може да отключи паник – атаки.
Желаем Ви месец на радост, обич, сбъдване!

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря! Благословен да е месец април!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *