Хороскоп за 1 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 1 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 1 аркан – Енергията на Мага, Вълшебника, Чудотвореца.

Силен ден за преработване на родовата карма и енергия. Днес и подкрепата свише няма да липсва за тези, които се движат в плюса на енергиите. Време за прошка и приемане на всички и всичко такова, каквото Е.
Денят ще дава и интуитивни прозрения, насоки…кое и как да направите, кое да промените в себе си. Подкрепата на Рода ще е от изключителна важност и ако ви липсва е време да промените нещата.
В минус – осъждане и неприемане на родителите ни, на близките, взискателност, горделивост, обидчивост, желание да променим другите, а не себе си, депресивни и негативни мисли и съответно – това ще привличаме и в живота си.
В личен план, ако виждате, че отдавна се въртите в омагьосан кръг и само трупате напрежение между себе си и другите е време да направите крачка към трансформация.
Контрола, желанието ние да диктуваме правилата, фиксирането ни в проблемите, арогантността и поучителният тон не са стъпка към разбирателство, а към воюване.
Добре е жените да проявят мъдрост и да започнат промените отвътре навън, с усмивка, с желание, с лекота да се доверят на партньора си, да го вдъхновят и с това ще успяват да насочват и провокират промени и в обкръжението си.
Парите ще идват при тези, които умеят да изкарват на показ не само собствените си таланти и умения, но и са задвижващото колело,свежият въздух в колектива. Силен ден за работещите в сферата на продажбите, красотата, изкуството и по някаъв начин с рода, семейството.
Здраве – тялото ще иска да се движите, но усещането, че можете да се справите с всичко е много вероятно да е измамно и да доведе до травми. Внимавайте с органите и системите принадлежащи на 3,4 и 6 чакра.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря на Юлиян и Нели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *