Хороскоп за 31 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 31 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 4 аркан – Енергията на Императора.


Тази янска, мъжка енергия подтиква към отговорност и решителност.
Въпросът е да не „пресолим манджата“ и да се окаже, че се сблъскваме с отпор и мнението, че сме авторитарни, груби, ограничаващи. Валидно е и за двата пола. Изобилието на 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените и 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала, подкрепена в земните ни дела с 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник, изисква от нас да приемаме всичко и всички такива, каквито са, да бъдем търпеливи и мъдри. Отшелника ни дава и една интровертност, която хич не си взаимодейства с 11 аркан, който иска всичко сега и веднага, внася напрежение. Та, задачата ни никак няма да е лесна. Хем ще се стремим да сме харесвани, хем ще сме дръпнати, хем ще искаме всичко веднага. Това неминуемо ще доведе до минимум вътрешно напрежение, което е много вероятно да „избие“ в комуникацията с другите.
В личен план – ако се оставите страхът да ви води ще насътворите доста бели. Съвета ни е да сте търпеливи и да си дадете време да обмислите нещата. Не действайте първосигнално, защото това може да ви изиграе доста лоша шега – както в отношенията с близките, така и в отношенията с колегите, бизнес партньорите и т.н.
Парите ще идват при тези, които проявяват търпение, отговорност, отдаденост и използват креативността си.
Здраве – погрижете се за външният си вид. Уязвими са 2,3,4 чакра и прилежащите им органи и системи. Хората, които трупат в себе си агресия е възможно да имат проблем с кожа, гърло, лимфа.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря на Юлиян и Нели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *